اهدای ۲ دستگاه کولر به حوزه سلامت از سوی نیکوکار کازرونی
پرویز رئیسی، نیکوکار کازرونی دو دستگاه کولر اسپیلت به ارزش یک میلیارد ریال، به کلینیک ویژه بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اهدا کرد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه گفت: حوزه سلامت یکی از مهمترین حوزه های مرتبط با زندگی روزمره مردم است و حضور و مشارکت خیرین و سازمانهای مردم نهاد در راستای ارتقای زیرساخت های این حوزه، ضروری است.
دکتر “فرشید جاودانی” ضمن قدردانی از حمایتهای مستمر خیرین نیکاندیش در خرید تجهیزات و احداث پروژه های سلامت محور، به نقش مهم و تأثیرگذار آنها در پیشبرد برنامههای نظام سلامت شهرستان اشاره و اضافه کرد: اهدای دو عدد کولر اسپیلت به کلینیک ویژه بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) از سوی پرویز رئیسی یکی از نیکوکاران کازرونی، گامی ارزشمند در راستای ارتقای زیرساخت های سلامت شهرستان است و از سایر نیکوکاران نیز دعوت می شود برای تقویت زیرساخت های بهداشت و درمان شهرستان، یاریگر متولیان سلامت باشند.