» حوادث » توقیف موتورسنگین ۸ میلیاردی فاقد مجوز در کازرون
حوادث
کد خبر:48030 | ۱۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۳

توقیف موتورسنگین ۸ میلیاردی فاقد مجوز در کازرون

پرتو جنوب ۰

فرمانده انتظامی کازرون از توقیف یک دستگاه موتورسیکلت کی‌تی ام غیرمجاز فاقد پلاک به ارزش ۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “حمیدرضا مصطفایی” در گفت‌وگو با خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا و برخورد با موتورسیکلت‌های غیرمجاز، ماموران پلیس امنیت عمومی حین گشت‌زنی در حوزه استحفاظی یک دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک که در حال تردد بود را متوقف کردند.

وی افزود: پس از توقف موتورسیکلت و بررسی‌های کارشناسی توسط ماموران، مشخص شد که موتورسیکلت مذکور فاقد هرگونه مدارک معتبر گمرکی بوده و پس از هماهنگی با مرجع قضایی به مقر انتظامی منتقل شد.

فرمانده انتظامی کازرون با بیان اینکه ارزش موتورسیکلت غیرمجاز برابر نظر کارشناسان ۸ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: راکب پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضایی معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×