جمع آوري 82 معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در مرودشت
فرمانده انتظامي مرودشت از اجراي طرح آرامش و جمع آوري و دستگیری 82 نفر معتاد متجاهر و خرده فروش در اين شهرستان، خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “سیدحبیباله حسینی” در گفتوگو با خبرگزاري پليس، در تشريح جزئیات اين خبر اظهار داشت: در راستاي پيشگيري از جرائم و به منظور ارتقاء امنيت عمومي در نقاط جرم خيز، طرح جمع آوري معتادان متجاهر و خرده فروش در سطح شهرستان مرودشت به اجرا در آمد.
وي افزود: ماموران انتظامی مرودشت در نتيجه اجراي اين طرح، 51 معتاد متجاهر جمعآوري و پس از غربالگري، با هماهنگي مرجع قضايي به اردوگاههاي ترک اعتياد معرفي شدند.
بیشتر بخوانید:
دستگیری ۲۰۵ خرده فروش مواد مخدر در استان فارس
فرمانده انتظامي مرودشت ادامه داد: دستگیری 31 خرده فروش و کشف 7 کيلو و 710 گرم انواع مواد مخدر، کشف 6 هزار عدد قرص غیرمجاز، پلمب 2 منزل و مغازه و توقیف 4 دستگاه خودرو متعلق به متهمان از دیگر نتایج این طرحها بود.
رئیس پلیس شهرستان مرودشت با بيان اينکه اکثر سرقتها و جرائم توسط معتادان صورت ميگيرد، از شهروندان درخواست میشود در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را با مرکز فوريتهاي پليسي 110 در ميان بگذارند.
