» شهرستان » ضرورت همکاری مشترکان برق تا پایان شهریور برای عبور از دوران اوج مصرف
شهرستان
کد خبر:50319 | ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۳

ضرورت همکاری مشترکان برق تا پایان شهریور برای عبور از دوران اوج مصرف

پرتو جنوب ۰

شرکت توزیع نیروی برق استان فارس طی اطلاعیه ای از کلیه مشترکان خواست تا همچنان همکاری خود را تا پایان شهریور ماه جهت گذر از دوران اوج مصرف در تابستان سال جاری با صنعت برق استان ادامه دهند.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، در این اطلاعیه آمده است؛ ضمن تشکر از سعه صدر مردم فهیم استان و تقدیر از تمامی مشترکان که تاکنون همکاری مطلوبی با صنعت برق داشته اند، به اطلاع می رساند؛ طی روزهای اخیر، بخش قابل‌توجهی از ظرفیت نیروگاه‌های برقآبی همچون نیروگاه های کارون ۳ و ۴ برای تولید برق را به‌دلیل کاهش قابل توجه حجم ذخایر سدها و خشکسالی از دست داده‌ایم و در زمینه تأمین برق با محدودیت بیشتری مواجه شدیم.

این اطلاعیه می افزاید: از سوی دیگر، با موج جدید گرمای هوا مواجه‌ایم و در برخی شهرها و مناطق حاشیه‌ای که مصرف برق در زمان پیک افزایش می‌یابد، به‌دلیل افزایش فشار بر شبکه برق و همچنین بروز حوادث، شاهد افزایش خاموشی‌ها هستیم که این امر به تدریج با همکاری بیشتر مردم و کاهش دمای تابستانه، تقلیل پیدا می‌کند و سپس رفع خواهد شد. از این رو لازم است که هم استانی های عزیز، به ویژه مشترکان بزرگ، همکاری لازم را تا پایان شهریور با صنعت برق داشته باشند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است؛ برای تامین برق مستمر و پایدار برای کلیه مشترکان و عبور از پیک بار تابستان ۱۴۰۴ نیاز به مشارکت همگانی و همکاری شهروندان است. از این رو خواهشمند است؛ نکاتی مانند” تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه”، ” استفاده از دور کند کولرهای آبی”، ” استفاده از نور طبیعی روز و خاموش کردن لامپ‌های اضافی” و “عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، بخارشوی، لباسشویی، ظرفشویی و… در ساعت اوج مصرف توسط هم استانی های عزیز رعایت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×