غرق شدن مرد ۴۸ ساله افغان در استخر ذخیره آب کشاورزی
یک مرد تبعه افغان ۴۸ ساله در استخر ذخیره آب کشاورزی واقع در کازرون غرق شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کازرون، پشنگیان سرپرست سازمان با حضور در محل حادثه اظهار کرد: ساعت ۲۰ روز سه شنبه، گزارشی مبنی بر غرق شدگی یک مرد حدوداً ۴۸ ساله در استخر ذخیره آب کشاورزی واقع در روستای ناصر آباد شهرستان کازرون به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.
وی افزود: با هماهنگی های انجام شده بلافاصله تیم تخصصی غواصی سازمان آتش نشانی کازرون، به محل حادثه اعزام شد.
سرپرست سازمان آتش نشانی کازرون ادامه داد: با حضور تیم غواصی، جستجو در محدوده کف استخر کشاورزی با عمق ۱۰ متری انجام شد و فرد غرق شده که تبعه افغانستان بود به بیرون از استخر منتقل شد و جسد این مرد به نیروی انتظامی تحویل گردید.
پشنگیان در ادامه به خطرات جدی استخرهای کشاورزی اشاره کرد و گفت: شنا در این استخرها به دلیل گل آلود بودن، عدم ایمنی و عمق زیاد میتواند بسیار خطرناک باشد.