» آرشیو » آغاز عملیات اجرایی مدول ۳ و ۴ تصفیه‌خانه فاضلاب شماره ۲ شیراز
آرشیو - شهرستان
کد خبر:18722 | ۲۱ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۵۴

آغاز عملیات اجرایی مدول ۳ و ۴ تصفیه‌خانه فاضلاب شماره ۲ شیراز

پرتو جنوب 0

 مدیرعامل آبفا شیراز گفت: عملیات اجرا و احداث مدول 3 و 4 تصفیه‌خانه فاضلاب شماره 2 شیراز در دهه فجر آغاز می‌شود.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی آبفا شیراز؛ بهمن بهروزی افزود: عملیات تحویل زمین و تجهیز کارگاه از مهرماه سال جاری آغاز و آماده کلنگ زنی عملیات اجرایی در دهه مبارک فجر می‌باشد.

 وی اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب شیراز در راستای افزایش ظرفیت تصفیه بهداشتی فاضلاب شهر شیراز، اقدام به عقد قرارداد احداث مدول 3 و 4 تصفیه‌خانه فاضلاب شماره 2 به ظرفیت 100 هزار متر مکعب در شبانه‌روز نموده است.

مدیرعامل آبفا شیراز تصریح کرد: با احداث این دو مدول جمعیتی بالغ‌بر 570 هزار نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند.

وی اعتبار احداث مدول 3 و 4 تصفیه‌خانه فاضلاب شماره 2 شیراز را بالغ‌بر 9963 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، تصفیه‌خانه در سال 1405 به بهره‌برداری خواهد رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×