» شهرستان » مدیر عامل آبفا فارس خبر داد:
شهرستان
کد خبر:23790 | ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۹

مدیر عامل آبفا فارس خبر داد:

پرتو جنوب ۰

مدیر عامل آبفا فارس خبر داد: بازگشت بالغ بر سه میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب آب به چرخه مصرف قانونی در سال ۱۴۰۲

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس گفت: درسال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۵ هزار و ۶۴۷ فقره تخلف در برداشت غیر قانونی آب، انشعاب و شیر برداشت های غیرمجاز در استان شناسایی و به انشعاب مجاز تبدیل شده است که بر همین اساس بالغ بر سه میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب آب به چرخه مصرف قانونی بازگشت.

علی جان صادق پور با بیان اینکه انشعاب های غیرمجاز موجب تضییع حقوق مشترکین قانونی می گردد، گفت: براساس آمار، تیم شناسایی انشعابات غیرمجاز، در سال ۱۴۰۲ ، موفق به شناسایی و تبدیل حدود ۵ هزار و۶۹۶ فقره انشعاب غیرمجاز به انشعاب مجاز و نیز شناسایی قریب به ۹ هزار و۹۵۱ تخلف و برداشت غیر مجاز از شبکه های آبرسانی گردیده است.

به گفته ی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در سال گذشته با شناسایی و قطع انشعاب های غیر قانونی یا برداشت های غیر مجاز سه میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب آب برابر با ۹۰۴۱ مترمکعب در شبانه روز به چرخه مصرف قانونی بازگشت و متخلفین نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

گفتنی است: با جمع آوری انشعابات غیر قانونی( سرقت آب) مشکل ۲۷۰۰مشترک آب شرب در مناطقی که به علت تخلفات صورت گرفته دچار مشکل کم آبی بودند، مرتفع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×