» شهرستان » کمبودهای تجهیزاتی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های کازرون و کوهچنار مرتفع می شود
شهرستان
کد خبر:39100 | ۲۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۵۱

کمبودهای تجهیزاتی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های کازرون و کوهچنار مرتفع می شود

پرتو جنوب

در دیدار دکتر غلامرضا دهقان ناصرآبادی با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، رفع کمبودهای تجهیزاتی در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های کازرون و کوهچنار مورد پیگیری قرار گرفت.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده کازرون و کوهچنار، هفته گذشته دکتر دهقان ناصرآبادی با دکتر طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت دیدار و گفت و گو نمود.

در این دیدار، نماینده مردم با برشمردن کمبودهای عدیده تجهیزاتی در بخش بهداشت و درمان هر دو شهرستان، خواستار نگاه ویژه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این دو شهرستان شد.

در حوزه بهداشت و درمان شهرستان کازرون پیرو بازدید سرزده چند روز قبل دکتر دهقان ناصرآبادی از آزمایشگاه باقرالعلوم، مشکلات ساختمان غیر استاندارد و تجهیزات این مرکز آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت و موافقت های لازم جهت تکمیل ساختمان نیمه کاره این آزمایشگاه و همچنین تخصیص برخی تجهیزات آزمایشگاهی نظیر دستگاه های بیوشیمی پیشرفته، هماتولوژی، دستگاه فول اتومات هورمون و ESR -Rider اخذ گردید.

همچنین تعویض کامل چیلرهای سیستم سرمایشی و گرمایشی بیمارستان ولی عصر(عج) کازرون و تخصیص یک دستگاه اکسیژن ساز به این مرکز درمانی مورد بررسی و موافقت قرار گرفت.

پیرامون مراکز بهداشتی و درمانی روستایی؛ درخواست اختصاص دستگاه های هماتولوژی و بیوشیمی برای آزمایشگاه های روستاهای کلانی، امامزاده سیدحسین و بالاده به معاون وزارت بهداشت ارایه شد.

در حوزه بهداشت و درمان شهرستان کوهچنار با توجه به انبوه مراجعان بیمارستان شهید رضازاده کوهچنار، دکتر دهقان ناصرآبادی خواستار راه اندازی یک واحد درمانگاه تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن و همچنین توسعه فیزیکی این مرکز درمانی گردید.

همچنین با توجه به اینکه این بیمارستان فاقد وسایل و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی می باشد، نماینده مردم بر تخصیص تجهیزات مورد نیاز این مرکز درمانی تاکید کرد که دستورات لازم در این خصوص اخذ گردید.

  • ×