» شهرستان » آبیاری باغ های  تشنه قصردشت با آبهای خاکستری از شهریور ماه
شهرستان
کد خبر:48308 | ۲۵ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۲

آبیاری باغ های  تشنه قصردشت با آبهای خاکستری از شهریور ماه

پرتو جنوب ۰

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر شیراز:

آبیاری باغ های  تشنه قصردشت با آبهای خاکستری از شهریور ماه

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر با اشاره به انتقال مدرسه مهر تابان گفت: پس از دو دهه تلاش، این مدرسه به دلیل مشکلات ترافیکی و ایمنی، از جمله عدم دسترسی ماشین آتش‌نشانی، با همکاری شهرداری مناطق ۶ و ۱، استانداری، فرمانداری و دادستان منتقل می‌شود.

به گزارش خبرنگار پرتو جنوب ، مسعود زارعی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: هفته گذشته در استانداری و روز گذشته در دفتر دادستان، جلسات نهایی برگزار شد و دو تا سه نقطه برای انتقال در حال بررسی است تا این اقدام مؤثر اجرایی شود.

ناظر شورای شهر در منطقه ۶ شهرداری شیراز درباره گره ترافیکی میدان قصردشت افزود: عقب‌نشینی مغازه‌ها برای رفع این معضل دو دهه‌ای در حال انجام است. شهرداری منطقه ۶ با جدیت تملک ۷ مغازه در دو طبقه را با هزینه سنگین آغاز کرد، اما به دلیل اختلاف بین متولی و اوقاف، دادگاه دستور توقف داده است. با اراده شهردار منطقه و حمایت شهردار شیراز، بودجه قابل‌توجهی در سال‌های گذشته و جاری تخصیص یافت و امیدواریم دادگاه هرچه سریع‌تر رفع توقف کند.

زارعی از ۱۸ پروژه شاخص کمیسیون سلامت خبر داد و گفت: طرح جامع سرویس‌های بهداشتی با دسترسی ۵۰۰ متری در منطقه ۶ تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل می‌شود و این منطقه پیشتاز است. بازارچه محلی منطقه به بهره‌برداری رسیده و زمین بازارچه منطقه‌ای در حال پیگیری است.

تصفیه‌خانه محلی با ۸۵ درصد پیشرفت

وی درباره تصفیه‌خانه محلی گفت: این پروژه با ۸۵ درصد پیشرفت و هزینه اولیه ۱۲۰ میلیارد تومان، به دلیل نوسانات قیمت به بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است. این تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۰۰ لیتر در ثانیه، آب نزدیک به کیفیت شرب تولید می‌کند و تا شهریورماه برای آبیاری باغات تشنه قصردشت که دوره آبیاری آن‌ها به ۸۰ روز رسیده، به بهره‌برداری می‌رسد. شبکه آبرسانی برای باغات قرمز، نارنجی و زرد در حال تکمیل است.

زارعی از تصویب طرح دوفوریتی ایجاد پایگاه ایمنی و صیانت در صحن شورا خبر داد و گفت: این پایگاه با استقرار نیروهای عملیاتی، آتش‌نشانان داوطلب و تجهیزات اطفای حریق، تخلفات و آتش‌سوزی‌ها را پیشگیری می‌کند. در جنگ ۱۲ روزه، پنج آتش‌سوزی با خسارت بیش از ۵ هکتار رخ داد. شهرداری موظف است برنامه احیای باغات را ارائه دهد تا از تغییر کاربری جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×