» شهرستان » آغاز به کار چهارمین نمایشگاه “ایران‌ نوشت شیراز”
شهرستان
کد خبر:50554 | ۳ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۱۱

آغاز به کار چهارمین نمایشگاه “ایران‌ نوشت شیراز”

پرتو جنوب ۰

چهارمین نمایشگاه ملی نوشت افزار ایرانی با عنوان «ایران نوشت شیراز» با حضور مرتضی شریفی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مهدی رنجبر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و حسن دهقان معاون مطبوعاتی و رسانه ای ارشاد فارس افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار پرتو جنوب، مرتضی شریفی در حاشیه این افتتاحیه در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، این نمایشگاه را فرصت مناسبی برای خانواده‌ ها عنوان کرد و گفت: خانواده ها می توانند با اطمینان از کیفیت و قیمت مناسب کیف و لوازم التحریر تولید و عرضه شده در این نمایشگاه، لوازم مورد نیاز فرزندان خود را تهیه کنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس تأکید کرد: تمام محصولات ارایه شده در این نمایشگاه، تولید شده در ایران است و در استانداردهای کیفیتی بالایی در جهت تحقق شعار سال ارائه‌ شده است‌.

شریفی ادامه داد: در این نمایشگاه، کالا مستقیما از تولید کنندگان به دست مصرف کنندگان می رسد و با قیمتی پایین‌تر از بازار ارائه می شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بیان کرد: حمایت از دانش آموزان محروم هم در کنار این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.
همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، با بیان اهمیت نقش نوشت‌افزار در شکل‌دهی به هویت فرهنگی دانش آموزان، اظهار داشت: این نمایشگاه تنها یک رویداد اقتصادی نیست، بلکه حرکتی فرهنگی در راستای ترویج ارزش‌های ایرانی-اسلامی است.
مهدی رنجبر تصریح کرد: طراحی این تولیدات نوشت افزار با بهره‌گیری از نمادهای ملی و شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی و ورزشی کشور، می‌تواند در نهادینه کردن فرهنگ بومی در بین دانش‌آموزان مؤثر باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: محصولاتی که در این نمایشگاه ارایه شده نتیجه کار صد‌ها تولید کننده و هزاران طراح داخلی برای دانش آموزان است‌.
رنجبر بیان کرد: دانش آموزان که مهمترین قشر تحت تاثیر گذار در حوزه فرهنگ هر جامعه‌ای هستند که از آسیب پذیری بالاتری برخوردارند و در عین حال شکل گیری هویت خانواده، جامعه، دین و… از آنها آغاز می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به نقش راهبردی نوشت افزار در شکل‌دهی هویت فرهنگی تأکید کرد: محصولات نوشت‌افزار ایرانی که با تصاویر شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی و ورزشی طراحی شده‌اند، می‌توانند به عنوان کالاهای استراتژیک در انتقال ارزش‌های ملی و مذهبی به این قشر از جامعه مؤثر باشند.
رنجبر ادامه داد : تقویت هویت ایرانی-اسلامی و ایجاد نشاط در خانواده‌ها از اهداف اصلی برپایی این نمایشگاه است‌.
وی با اشاره به کیفیت محصولات ایرانی در برپایی این نمایشگاه بیان کرد: این نوشت افزارها از اصالت و نشان ایرانی-اسلامی و از کیفیت خوبی نسبت به کالا‌های بیرونی برخوردار هستند.
دبیر نمایشگاه ایران نوشت شیراز و قائم مقام مجمع ملی نوشت افزار ایرانی اسلامی ایرانی نیز به تشریح جزئیات نمایشگاه پرداخت و گفت: در این دوره از نمایشگاه، هزار و دویست قلم کالا از صد و بیست برند معتبر ایرانی ارائه شده که شامل تنوع گسترده‌ای از محصولات نوشت‌افزار با سطوح قیمتی مختلف است.
محمدامین قربانعلی اضافه کرد: این تنوع به خانواده‌ها امکان می‌دهد با توجه به بودجه خود، بهترین انتخاب را داشته باشند.
دبیر نمایشگاه ایران نوشت شیراز و قائم مقام مجمع ملی نوشت افزار ایرانی اسلامی ایرانی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ حتی در ایام تعطیل از سوم تا پایان شهریور ماه برای بازدید عموم برپاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×