استاندار فارس مطرح کرد: ارایه پوشش های بیمه ای برای فعالان حوزه صنایع دستی
استاندار فارس در اجلاسیه شورای اسلامی استان فارس، خواستار راه اندازی بازارچه های عرضه مستقیم صنایع دستی در شهرهای استان و راه اندازی تعاونی های تولید و اشتغال شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه در اجلاسیه شورای اسلامی استان فارس با تبریک فرارسیدن روز کارگر و معلم اظهار داشت: مشورت و هم افزایی شوراهای اسلامی استان ها می تواند منجر به تغییر و اصلاح قوانین کشوری شود.
او پیش نیاز اجرایی سازی شعار سال را همدلی و هم افزایی اعلام کرد و بیان داشت: ارتباط منسجم شوراهای اسلامی با اداره کل امور شهری و روستایی استانداری فارس و سازمان همیاری شهرداری ها می تواند نقش ارزنده ای در پیشبرد امور و افزایش هم افزایی داشته باشد.
وی با اشاره به رسیدگی به موضوع ارزش افزوده مالیات و دودرصد مالیات انتقال اظهار داشت: چنانچه نیازی به پیگیری این موضوع در سطح وزارت کشور باشد، استانداری فارس آمادگی کامل همکاری را خواهد داشت.
او از شورای اسلامی شهرها خواست نسبت به تصویب تبصره ۳ برای تأمین آب شرب اقدام کنند و کمیته ناظری متشکل از شهرداری، آبفا و شورای اسلامی شهرستان بر اجرای مطلوب آن نظارت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از کارکنان شهرداری ها و سایر ادارات دعوت کرد تا با راه اندازی تعاونی های اشتغال و تولید نسبت به ایجاد ارزش افزوده و حمایت از اقتصاد خانوار اقدام کنند.
به گفته استاندار فارس با سپرده های حداقلی کارکنان و تجمیع آن در قالب تعاونی های اداری می توان گام های موثری در زمینه حذف واسطه ها برداشت که برکات آن نصیب اعضای تعاونی می شود.
او دستاورد این فعالیت را جهش تولید اعلام کرد و بیان داشت: با سرمایه های تعاونی می توان نسبت به راه اندازی و احیای کارخانه های نیمه تعطیل نیز همت گماشت و به موازات آن از هدر رفت سرمایه های مردمی در بازارهایی نظیر بازار ارز پیشگیری کرد.
او خواستار راه اندازی بازارچه های عرضه مستقیم صنایع دستی در شهرهای استان شد و گفت: بسیاری از تولیدکنندگان صنایع دستی توان اجاره مکان های تجاری را ندارند و می توان با راه اندازی بازارچه های موقت به صورت یک روز در هفته از گسترش صنایع دستی در جامعه حمایت کرد.
او از سازمان های بیمه گر خواست تا نسبت به ارایه پوشش های حمایتی برای فعالان حوزه صنایع دستی اهتمام بیشتری داشته باشند.
به گفته استان فارس بیش از هشتاد نوع صنایع دستی در استان تولید می شود و شیراز پایتخت انواع صنایع دستی ایران اسلامی است.
او خواستار راه اندازی صنایع تبدیلی در صنعت کشاورزی شد و اظهار داشت: با تمرکز بر صنایع تبدیلی می توان بخش اعظمی از سود واسطه گران را نصیب کشاورزان کرد.
وی با تاکید بر این موضوع که سود معقول واسطه ها قابل قبول است، بیان داشت: پروردگار متعال از کاسب به عنوان «حبیب الله» یاد می کنند و تجار منصف در مقابل پایمالی حقوق تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با سودهای نجومی ایستادگی می کنند.