» شهرستان » امروز یکی از مشکلات اساسی نیروی انتظامی، معیشت است
شهرستان
کد خبر:50121 | ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۲۲

امروز یکی از مشکلات اساسی نیروی انتظامی، معیشت است

پرتو جنوب ۰

معاون مهندسی فراجا گفت: امروز یکی از مشکلات اساسی نیروی انتظامی، معیشت است و ما نیروهایی داریم که با حداقل و کمترین توقع در حال خدمت و انجام وظیفه به شهروندان هستند.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس، صبح امروز سردار “هابیل درویش” با حضور در شیراز و به همراه فرمانده انتظامی استان فارس و تعدادی از معاونان با آقای “علیزاده” رئیس هیئت مدیره شرکت بتن‌ساز تربت در خصوص رفع مشکلات ۱۹۶ واحد مسکونی منازل سازمانی و همچنین خریداری حدود ۶۰۰ واحد دیگر به بحث و گفتگو پرداختند.

سردار “هابیل” در ادامه بیان کرد: امروز بین ۶ الی ۷ درصد از کارکنان نیروی انتظامی در کشور منازل سازمانی دارند؛ لذا با تدبیر فرمانده فراجا ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده است که انصافا در این شرایط اقتصادی، کار بزرگی است.

معاون مهندسی فراجا با تاکید بر بهبود وضعیت معیشتی کارکنان در حوزه مسکن، تصریح کرد: پیش‌بینی و مصوب شده است که منازل سازمانی در استان فارس حدود ۶ ماه به طور کامل و به همراه تمام امکانات ساخته و تحویل داده شوند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های کارکنان مشکل مسکن است و تمام تلاش ما این است که با همت فرماندهان استان‌ها و به شیوه‌های مختلف، نقش و وظیفه خود را ایفا کنیم.

گفتنی است در ابتدای این دیدار، سردار “عزیزاله ملکی” گزارشی از اقدامات این فرماندهی در راستای معیشت کارکنان و پیگیری منازل سازمانی و همچنین ساخت یک مهمانسرا در جلو مجتمع طلائیه سخنانی ایراد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×