» آرشیو » سه کشته و ۵ مصدوم بر اثر برخورد زانتیا با تیر چراغ برق در کمربندی دراک
آرشیو - حوادث
کد خبر:12190 | ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۰۳

سه کشته و ۵ مصدوم بر اثر برخورد زانتیا با تیر چراغ برق در کمربندی دراک

پرتو جنوب ۰

برخورد زانتیا با تیر چراغ برق در کمربندی دراک، ۳ کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز, در تاریخ ۲۷ شهریور ماه ساعت ۲۳:۳۶ ، طی تماس با سامانه ۱۲۵، ستاد فرماندهی‌ آتش نشانی شیراز در جریان این حادثه قرار گرفت و بلافاصله آتش نشانان ایستگاهای ۴ فرهنگ شهر را به محل حادثه در کمربندی دراک اعزام کرد.

در این حادثه یک دستگاه خودرو سواری زانتیا به علت نامعلوم از مسیر اصلی خود خارج و به تیر چراغ برق برخورد میکند.

بر اثر این حادثه راننده و سرنشینان زانتیا که ۸ نفر بودند در داخل خودرو محبوس شده بودند که آتش نشانان با استفاده از تجهیزات تخصصی نجات ، افراد گرفتارشده را با همکاری عوامل اورژانس که متاسفانه ۳ نفر از آنها فوت و ۵ نفر مصدوم شده بودند را خارج کرده، و مصدومین برای انجام اقدامات درمانی توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

همچنین بنابر این گزارش آتش نشانان بی درنگ پس از استقرار صحیح خودرویی و ایمن سازی کامل محل حادثه ،قطع سیستم برق خودرو و پاکسازی محل از حریق احتمالی با توجه به نشت بنزین از خودرو، اقدام به ایمن سازی محل حادثه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×