» شهرستان » برداشت رطب نوبرانه از نخلستان‌های کازرون
شهرستان
کد خبر:30023 | ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۱

برداشت رطب نوبرانه از نخلستان‌های کازرون

پرتو جنوب ۰

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت رطب از نخلستان‌های این شهرستان در سطح هفت هزار و ۲۰۰ هکتار از اواسط مردادماه آغاز شده است و تا نیمه مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون، صابر پرویزی بیان کرد: سالانه از مجموع ۷۷ هزار تن محصول نخلستان‌های شهرستان کازرون ۷۰ درصد به‌صورت رطب و ۳۰ درصد مابقی به شکل خرما و قصب برداشت می‌شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مهم‌ترین ارقام خرما در شهرستان کازرون کبکاب و زاهدی هستند، توضیح داد: برخی ارقام تجاری دیگر نیز از جمله مجول و برحی نیز در حال توسعه کشت است.
وی افزود: شهرستان کازرون یکی از قطب های مهم تولید خرما در استان فارس می باشد و رطب و خرماهای برداشت شده علاوه‌بر توزیع در بازار محلی به سایر استان‌ها و برخی از کشورها به ویژه امارات، عراق، هندوستان، افغانستان و روسیه صادر می‌شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بیان کرد: عمده محصول خرمای شهرستان کازرون مربوط به بخش خشت و کنارتخته است که زمینه اشتغالزایی ۳۰۰۰ نفر را فراهم کرده است همچنین حدود ۳۳ واحد سردخانه زیر صفر جهت نگهداری محصول در این منطقه فعال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×