» شهرستان » تعطیلی ۱۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی
شهرستان
کد خبر:39399 | ۲ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۱۳

تعطیلی ۱۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

پرتو جنوب

رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز از تعطیلی سیزده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب شهرستان شیراز، دکتر «کمال فخرپور» گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ۱۳ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند .

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.

مهندس «محمدحسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند.

  • ×