» سیاسی » تقدیر و تشکر استاندار از مجموعه انتظامی فارس
سیاسی
کد خبر:29889 | ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۷

تقدیر و تشکر استاندار از مجموعه انتظامی فارس

پرتو جنوب ۰

استاندار فارس از اقدامات و تلاش های مجموعه انتظامی استان در راستای خدمات رسانی به زائران امام حسین(ع) قدردانی کرد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس، دکتر “محمد هادی ایمانیه” استاندار فارس و سردار “رهام بخش حبیبی” فرمانده انتظامی استان فارس، از اداره گذرنامه فرماندهی انتظامی استان و روند خدمات دهی به مردم و زائران اربعین حسینی بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید، فرمانده انتظامی استان فارس ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، گفت: در سال جاری با اضافه کردن باجه های مختلف و همچنین فراهم کردن زیرساخت های لازم، همه امور مربوط به صدور و یا تمدید گذرنامه به صورت الکترونیکی انجام می شود.
سردار حبیبی افزود: با تلاش ها و اقدامات برنامه ریزی شده در سال جاری، روند صدور گذرنامه و همچنین تمدید آن در کمتر از ۲ ساعت انجام می شود.
در ادامه، دکتر ایمانیه استاندار فارس ضمن تقدیر و تشکر ویژه از اقدامات و تلاش های مجموعه انتظامی استان، گفت: همه باید تلاش کنند تا خدمات رسانی به مردم به ویژه زائران امام حسین (ع) به نحو مطلوب انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×