دستبند پلیس بر دستان اخاذ مامورنما در شیراز
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از دستگیری اخاذ مأمور نمایی که اقدام به تهدید و قصد اخاذی از یک خانواده را داشته است، خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “اسماعیل زراعتیان ” در گفت و گو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: یکی از شهروندان با مراجعه به مأموران گشت کلانتری “۲۹ صدرا ” شیراز اعلام می کند که فردی با ظاهر شبیه به افراد نظامی خود را مأمور معرفی کرده و قصد اخاذی از وی و همسرش را دارد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت و با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، فرد مورد نظر شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
بیشتر بخوانید:
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده تحویل پلیس آگاهی شد، گفت: از آنجا که ارتکاب اینگونه جرائم ممکن است در اعتماد عمومی و جلب مشارکت مردمی در ایجاد امنیت پایدار در جامعه اثر سوء داشته باشد، برخورد با این افراد مجرم به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد.