» حوادث » دستبند پلیس بر دستان سوداگران مرگ  و کشف ۱۵۱ کیلو تریاک
حوادث
کد خبر:54994 | ۷ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۳

دستبند پلیس بر دستان سوداگران مرگ  و کشف ۱۵۱ کیلو تریاک

پرتو جنوب ۰

فرمانده انتظامی استان فارس از کشف ۱۵۱ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک و دستگیری ۲ نفر در شهرستان شیراز خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سردار “عزیزاله ملکی” در گفت‌وگو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: روز گذشته مأموران یگان امداد شهرستان شیراز با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند افرادی در منزل خود اقدام به خرید و فروش و نگهداری مواد مخدر می‌نمایند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران یگان امداد شیراز پس از هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن منزل موفق شدند  ۱۵۱ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک و تجهیزات عرضه مواد را کشف و ۲ نفر قاچاقچی را نیز دستگیر کنند.

بیشتر بخوانید:

 ۱۳۱ کیلو حشیش از منزلی در شیراز کشف شد

فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه متهمین برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند، از شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از فعالیت سوداگران مرگ گزارش آن را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×