» شهرستان »  رفع ناترازی شاخص های زیر ساختی در میان شهرستان ها 
شهرستان
کد خبر:54612 | ۲ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۲

 رفع ناترازی شاخص های زیر ساختی در میان شهرستان ها 

پرتو جنوب ۰

ریس سازمان برنامه و بودجه استان فارس: 

 رفع ناترازی شاخص های زیر ساختی در میان شهرستان ها 

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس گفت: اعتبارات استان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافته و برنامه‌ریزی شده است تا با تمرکز بر شاخص‌های توسعه، تعادل منطقه‌ای در تمامی شهرستان‌های فارس برقرار شود.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از  روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس، محسن پاپری زارعی در جلسه مشترک شورای اداری شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم که با حضور علاالدین بروجردی نماینده مردم شریف شهرستان های یاد شده در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل، فرمانداران پنج شهرستان‌ جنوب فارس و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در محل فرمانداری ویژه لارستان برگزار شد، بر لزوم حرکت به سمت توسعه متوازن و ارتقای شاخص‌های زیرساختی در مناطق مختلف استان فارس تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در بخش‌های مختلف گفت: فارس در حوزه کشاورزی، صنعت، معدن و خدمات جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و در برخی محصولات کشاورزی جزو سه استان برتر ایران هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس افزود: در بخش گردشگری نیز ۷/۵ درصد از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی کشور در فارس قرار دارد و با تدوین سند جامع گردشگری استان، تلاش می‌کنیم این ظرفیت بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.

پاپری زارعی با بیان اینکه اسناد توسعه شهرستانی در ۳۷ شهرستان فارس تدوین و ابلاغ شده است، اظهار داشت: سند اشتغال روستایی و سند آمایش سرزمین نیز به‌روزرسانی و اجرایی شده و در مسیر توسعه پایدار استان قرار گرفته‌ایم.

وی درباره وضعیت اعتبارات استان گفت: در سال گذشته اعتبارات ابلاغی استان ۷.۹ همت بود که امسال به ۱۵.۹ همت رسیده و این رشد ۱۰۱ درصدی در چند سال اخیر بی‌سابقه است. با این حال همچنان تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و تلاش می‌کنیم با جذب منابع جدید و اوراق مالی، پروژه‌ها را فعال نگه داریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس در ادامه از تخصیص کامل اعتبارات برخی پروژه‌های کلان استان خبر داد و افزود: در محور بزرگراهی شیراز – جهرم – لارستان – بندرعباس، تخصیص اعتبارات به بیش از ۱۳۰ درصد رسیده و پروژه در حال پیشرفت است. همچنین دانشگاه علوم پزشکی فارس تمامی اعتبارات خود را به‌طور کامل دریافت کرده و در حال اجرای طرح‌های توسعه‌ای است.

پاپری زارعی با اشاره به ناترازی شاخص‌های زیرساختی میان شهرستان‌ها گفت: پایش انجام‌شده نشان می‌دهد در برخی شهرستان‌ها سرانه ورزشی تا ۲/۵ متر و در برخی نقاط تنها چند صدم متر است؛ این تفاوت‌ها باید با هدایت درست خیرین و سرمایه‌گذاران جبران شود.

وی از فرمانداران خواست با استفاده از ظرفیت خیرین، سرمایه‌گذاری را به سمت مناطق کمتر برخوردار هدایت کنند و در عین حال خاطرنشان ساخت: هدف ما ارتقای شاخص‌های توسعه و ایجاد تعادل در خدمات‌رسانی در سطح استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس همچنین از اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های بهداشت، آموزش و راه خبر داد و گفت: تکمیل بیمارستان جویم، پروژه‌های راه‌سازی کاریان، اوز و شرفویه، و احداث سالن‌های ورزشی و کتابخانه‌های محلی در دستور کار قرار دارد.

پاپری زارعی در پایان با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌های اداری استان گفت: تأمین خودرو و تجهیزات برای فرمانداری‌ها در دستور کار قرار گرفته تا خدمات‌دهی به مردم تسهیل شود. ما معتقدیم توسعه پایدار بدون زیرساخت مناسب امکان‌پذیر نیست.

وی با قدردانی از دکتر بروجردی نماینده مردم شریف شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در خانه ملت و همچنین فرمانداران حاضر در این جلسه، افزود: با همت جمعی و هم‌افزایی مدیران استان، تلاش می‌کنیم پروژه‌های نیمه‌تمام را در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسانیم.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی از اقدامات ارزشمند رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس در توسعه و بهبود زیرساخت‌های جنوب استان قدردانی کرد.

علاالدین بروجردی با اشاره به سفر رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس و همراهان وی به منطقه گفت: از ابتدای صبح تا پایان برنامه، ایشان با بزرگواری ویژه و همراهی معاونان و مسئولان ذی‌ربط در خدمت مردم و مسئولان شهرستان‌ها بودند و با عنایت ویژه خود، نگاه پدرانه‌ای به توسعه شهرستان‌ها داشتند.

وی با اشاره به بازدید از یک مدرسه شبانه‌روزی در جویم افزود: با دستور فوری رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس، مشکلات آموزشی و رفاهی مدرسه شامل احداث سه کلاس درس، سالن چندمنظوره و تأمین

تجهیزات سرمایشی و رایانه‌ای برطرف شد و به زودی عملیاتی خواهد شد.

وی همچنین به برنامه‌های دهه فجر و توسعه زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: با حمایت استاندار فارس و همت مسئولان، پروژه‌هایی از جمله تکمیل بیمارستان جویم، کتابخانه‌های لارستان و بنارویه و چهاربانده کردن حداقل ۳۰ کیلومتر از راه‌های اصلی منطقه تا دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

بروجردی با تأکید بر اهمیت همت بلند و نگاه جهادی در توسعه مناطق محروم، افزود: تجارب موفقی مانند طرح کشاورزی در بشاگرد هرمزگان نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات انقلابی می‌تواند تحولات چشمگیری در مناطق محروم ایجاد کند.

وی در پایان با تشکر مجدد از رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس و تأکید بر استمرار همکاری‌ها، گفت: امیدواریم این تلاش‌ها باعث شادی و رضایت مردم و نزدیکی بیشتر به اهداف والای انقلاب اسلامی شود.

در ادامه این جلسه فرمانداران شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم نیز مسائل و مشکلات شهرستان های خود را بیان کردند.

همچنین مدیر کل کتابخانه‌های استان فارس، مدیر کل راه و شهرسازی لارستان، رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان و شهردار لار نیز مطالبی را در حوزه کاری خود ارائه دادند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×