مدیر جدید نیروگاه کازرون معرفی شد
در جریان تغییر شرکت بهره برداری؛ مراسم تودیع و معارفه مدیر نیروگاه کازرون برگزار شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون؛ همزمان با تغییر شرکت پیمانکار بهره برداری نیروگاه کازرون از شرکت پشتیبانی فنی و تعمیرات نیروگاهی مپنا به شرکت بهره برداری و تعمیرات نیروگاه صبا، مراسم تودیع و تکریم مهندس مجید عبدالهی و معارفه مهندس عباس نراقی به عنوان مدیر جدید نیروگاه روز سه شنبه ۳۱ تیرماه در سالن کنفرانس نیروگاه کازرون برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر صاحبی مدیرعامل شرکت نیروگاه برق کازرون ، مهندس نصر اصفهانی مدیر عامل شرکت صبا و تنی چند از مدیران نیروگاه برگزار شد ، دکتر صاحبی ضمن قدردانی از شرکت بهره برداری و پشتیبانی فنی نیروگاهی و نیز زحمات و تلاش های ارزنده مهندس عبدالهی در دوران تصدی مدیریت نیروگاه عنوان نمود که ممکن است نقش ها، افراد یا میزها تغییر کنند اما خدمتگزاری به میهن عزیز اسلامیمان تغییر نخواهد کرد و از اهداف اساسی ما خواهد بود.
در ادامه مهندس نصر اصفهانی نیز با قدردانی از حسن اعتماد شرکت نیروگاه برق کازرون ابراز امیدواری کرد در پاسخ به این اعتماد و در راستای اهداف متعالی شرکت و نیز با همیاری و همکاری پرسنل پر تلاش و کارآمد نیروگاه در قرارداد منعقد شده گام های مؤثری برداشته شود.
در پایان با تبریک انتصاب شایسته مهندس نراقی و نیز آرزوی موفقیت و پیروزی ایشان در سالهای پیش رو همچنین قدردانی از زحمات مهندس عبدالهی توسط حاضران در مراسم، هدایایی جهت یادبود از سوی هیئت مدیره شرکت نیروگاه برق کازرون و نیز کارکنان نیروگاه به مهندس نراقی اهدا گردید.