» شهرستان » منشأ  آلودگی چشمه امامزاده سیدحسین(ع) کازرون پلمب شد
شهرستان
کد خبر:29151 | ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۶

منشأ  آلودگی چشمه امامزاده سیدحسین(ع) کازرون پلمب شد

پرتو جنوب ۰

با دستور دادستان شهرستان کازرون، منشأ  آلودگی چشمه امامزاده سیدحسین(ع) این شهرستان پلمب شد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی دادگستری کازرون، پیرو گزارشات واصله مردمی و انتشار آن در فضای مجازی مبنی بر سرازیر شدن فاضلاب انسانی مربوط به سرویس های بهداشتی تفرجگاه امامزاده سیدحسین به چشمه و آلوده شدن محوطه و آبهای حاشیه آن، با دستور فوری و قاطعانه دادستانی و حضور نمایندگان دادستان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان و بازدید میدانی از وضعیت نامطلوب و غیربهداشتی ایجاد شده، سریعا دستورات لازم به ادارات متولی صادر و نسبت به پلمب سرویس های بهداشتی اقدام گردید.

براساس گزارش این روابط عمومی؛ بهداشت و سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضایی می باشد و دادستانی به عنوان مدعی العموم نسبت به هرگونه تهدید علیه بهداشت عمومی با نظریات کارشناسان ادارات متولی به موضوع ورود و با متخلفین برخورد قانونی می‌نماید.

مطابق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود جرم محسوب شده و مجرم به مجازاتی تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.

همچنین تشخیص اینکه اقدامی، تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته می‌شود یا خیر و نیز اعلام جرم یاد شده بر عهده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×