» حوادث » موتورسوار ۹ ساله در تصادف جان باخت
حوادث
کد خبر:48689 | ۲ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۱

موتورسوار ۹ ساله در تصادف جان باخت

پرتو جنوب ۰

فرمانده انتظامی شهرستان فسا با تاکید بر عدم استفاده از وسایل نقلیه قبل از سن قانونی، گفت: راکب ۹ ساله در واژگونی موتورسیکلت، جان باخت.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “فرهاد آراوند” در گفت و گو با خبرگزاری پلیس، اظهارداشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی موتورسیکلت منجر به جراحت راکب در یکی از روستاهای شهرستان، بلافاصله مأموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه راکب موتورسیکلت کودکی ۹ ساله بوده است، ادامه داد: راکب به علت شدت جراحت، در بیمارستان جان خود را از دست داد.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از بروز حوادث ناگوار مشابه، ضروری است که والدین بر عدم استفاده فرزندان خود از خودرو و موتورسیکلت، قبل از سن قانونی و اخذ گواهینامه، نظارت کافی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×