» اجتماعی » هزینه صدور گذرنامه زیارتی ۶۵ هزار تومان است
اجتماعی
کد خبر:27444 | ۱۸ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۵۳

هزینه صدور گذرنامه زیارتی ۶۵ هزار تومان است

پرتو جنوب

سخنگوی پلیس با بیان اینکه هزینه صدور گذرنامه زیارتی ۶۵ هزار تومان است، گفت: افرادی که از سال گذشته گذرنامه زیارتی دارند کماکان تا ۵ سال اعتبار دارد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به محرم و صفر و حضور خیل عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) در عراق و کربلا، درباره فرایند دریافت گذرنامه اظهار داشت: مانند سال گذشته این روند به سرعت و در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد و افرادی که از سال گذشته گذرنامه زیارتی (آبی رنگ) دارند کماکان تا ۵ سال اعتبار دارد و بدون نیاز به هیچ اقدام خاصی می‌توانند برای سفر اربعین از آن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: کسانی‌که اعتبار گذرنامه عادی (قرمزرنگ) آنان تمام شده است و یا افرادی که می‌خواهند گذرنامه زیارتی جدید بگیرند هم می‌توانند از طریق سامانه‌های مجازی و برنامه کاربردی «پلیس من» بخش گذرنامه را انتخاب و بدون نیاز به مراجعه حضوری درخواست خود را ثبت کنند که در اولین فرصت، گذرنامه زیارتی با نازلترین قیمت (حدود ۶۵ هزار تومان) و کمترین زمان ممکن حدود ۷۲ ساعت به درب منزل آنها ارسال خواهد شد.

سردار منتظرالمهدی خاطرنشان کرد: دریافت گذرنامه زیارتی صرفا از طریق وب سرویس و نرم افزار موبایلی «پلیسِ من» انجام خواهد شد و این خدمت در دفاتر پلیس +۱۰ انجام نمی‌شود.

سخنگوی فراجا یادآور شد: دفاتر پلیس +۱۰ در سراسر کشور به صورت حضوری برای دریافت مدارک برای صدور و یا تمدید گذرنامه عادی آماده خدمت رسانی هستند؛ فرایند تکمیل مدارک تا صدورگذرنامه متقاضیانی که یک بار به این دفاتر مراجعه کرده‌اند در ۴ تا ۵ روز و بر اساس قیمت مصوب هیئات دولت، آماده و سپس تحویل پست داده می‌شود که مدتی هم آنجا زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه مسافران و زائران از اکنون برای دریافت گذرنامه اقدام کرده و آن را به روز‌های پایانی موکول نکنند، افزود: امسال استفاده از برچسب برای تمدید گذرنامه استفاده نمی‌شود.

سردار منتظرالمهدی با اعلام اینکه تسهیلات ویژه‌ای در مرز‌ها ایجاد شده که فرایند شناسایی، ثبت و مُهر شدن گذرنامه از زمان حضور در گیت‌های پلیس برای خروج از کشور حدود ۴ ثانیه طول می‌کشد و کمترین ایستایی زائران را شاهد خواهیم بود، افزود: طی هماهنگی‌های لازم با طرف عراقی، فرایند ورود به آن کشور نیز سرعت بخشیده شده و زائران بدون معطلی وارد کشور عراق خواهند شد.

به گفته وی در پایانه‌های مرزی امسال شاهد سهولت و سرعت بیشتری خواهیم بود، زیرا در دعوت اخیر از وزیر کشور عراق توسط فرمانده انتظامی کل کشور موارد لازم مطرح شد، تبادل داده و اطلاعات صورت گرفت و هماهنگی و تدابیر راهگشا اتخاذ و عملیاتی شده است.

این مقام ارشد انتظامی خدمات در مرز‌های هوایی و ۶ مرز زمینی مهران، خسروی، شلمچه، تمرچین، باشماق و چزابه را تا به امروز شایسته و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این مرزها در بیشتر ایام زیارت اربعین به صورت شبانه روزی فعال هستند؛ همچنین فعالیت در مرز‌های دریایی و ریلی نیز در دستور کار پلیس است.

وی افزود: همکاران ما در پلیس راهنمایی و رانندگی نیز برنامه‌ریزی مناسب و هوشمندی را برای رفت و آمد زائران از مبدا تا پایانه مرزی انجام داده‌اند و تعامل و همکاری گسترده با دوستانمان در وزارت راه و شهرسازی بسیار راهگشا بوده است که زحمات آنان قابل تقدیر است.

سردار منتظرالمهدی یادآور شد: عزیزان مشمول غیر غائب (دانش آموزان، طلاب و دانشجویان) می‌توانند بدون سپردن وثیقه از طریق «سامانه سخا» درخواست خروج را از اول محرم تا پایان ماه صفر ثبت کنند و یکبار به سفر اربعین بروند و البته در موارد استثنا و مشکل به محل ادارات وظیفه عمومی استان مراجعه کنند. متولدین ۱۳۸۵ نیاز به دریافت مجوز از وظیفه عمومی ندارند، مجوز سربازان در حال خدمت با هماهنگی رده‌ها و فرماندهان آنها میسر است و مشمولان و غایبان حق خروج ندارند.

Print Friendly, PDF & Email
  • ×