کشف داروهای ۱۰ میلیاردی غیرمجاز در شیراز
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان فارس از کشف انواع داروهای غیرمجاز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک واحد تجاری در شیراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “محمدهاشم قسام” در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای طرح برخورد با قاچاقچیان، روز گذشته ماموران پلیس امنیت عمومی استان با اقدامات فنی مطلع شدند فردی در یک واحد تجاری در یکی از محلههای شیراز اقدام به دپو دارو کرده است که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
بیشتر بخوانید:
انهدام کارگاه تولید آبلیموی غیر مجاز و غیر بهداشتی در شیراز
وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی در معیت بازرسین معاونت غذا و دارو پس از هماهنگی قضایی به محل مذکور اعزام و در بازرسی از آن مکان، موفق شدند ۶۲۸ قلم انواع داروهای غیرمجاز (جهت تزریقهای زیبایی از جمله بوتاکس و ژل) را کشف کنند.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان خاطر نشان کرد: در این خصوص یک نفر برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
