کشف بیش از ۴۰ کیلو کوکائین و تریاک از منزل و خودروی قاچاقچی
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس از کشف ۴۰ کیلو و ۴۹۰ گرم تریاک و کوکائین در بازرسی از منزل و خودرو قاچاقچی خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “بیژن بارسالاری” در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری اطلاعاتی مامورین عملیات وِیژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اقدامات فنی مطلع شدند فردی در منزل خود در یکی از محلههای شیراز اقدام به دپو مواد مخدر کرده است که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
بیشتر بخوانید:
دستبند پلیس بر دستان سوداگران مرگ و کشف ۱۵۱ کیلو تریاک
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان پس از هماهنگی قضایی به محل مذکور اعزام و در بازرسی از یک سواری ال۹۰ که در حیاط پارک بود و همچنین منزل قاچاقچی، موفق شدند ۴۰ کیلوگرم تریاک و ۴۹۰ گرم کوکائین را کشف کنند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس با بیان اینکه در این خصوص یک نفر قاچاقچی دستگیر شد، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
