کشف ۲۵ دستگاه استخراج رمز ارز در تونل زیر زمینی واحدکشاورزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز خبر داد؛
کشف ۲۵ دستگاه استخراج رمز ارز در تونل زیر زمینی واحدکشاورزی
برق های غیرمجاز آفت شبکه هستند
به گزارش پرتوجنوب ؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از کشف ۲۵ دستگاه استخراج رمز ارز در تونل زیرزمینی یک واحد کشاورزی خبر داد و نسبت به بهره برداری از دستگاه های رمز ارز غیرمجاز هشدار داد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از مراکز غیرمجاز استخراج ماینر به عنوان یکی از مسلخ گاه های انرژی یاد کرد و بیان داشت: خوشبختانه عزم جدی صنعت برق با همکاری دستگاه های انتظامی، امنیتی و اجماع ملی به واسطه مشارکت مسئولانه شهروندان در معرفی این مراکز منجر به افزایش شناسایی و جمع آوری ماینرهای غیرمجاز شده است.
سلاحی گفت: در اخرین مورد از شناسایی رمز ارزهای غیر مجاز، طی عملیات هدفمند و اطلاعات محور در شهرستان شیراز، تعداد ۲۵ دستگاه ماینر غیرمجاز که به صورت پنهانی در تونل زیرزمینی یک واحد کشاورزی فعال بودند، شناسایی شد.
وی با هشدار نسبت به مخاطرات ناشی از استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج رمزارز گفت: در اوایل مردادماه، یک منزل مسکونی به واسطه استخراج غیر مجاز رمز ارز در شهر شیراز دچار حریق شد که متاسفانه این حادثه خسارت قابل ملاحظه ای بر جای گذاشت و مع الاسف وسایل این منزل مسکونی در آتش سوخت.
سلاحی با اشاره به تاثیر برقهای غیرمجاز بر هدررفت انرژی و کاهش کیفیت توان خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز با ایجاد اکیپهای بازرسی و نظارت مستمر در حوزه شناسایی مبادی استفاده غیرمجاز برق را در دستور کار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: پدیده برق غیرمجاز نهتنها موجب خسارت به شبکه میشود، بلکه باعث بروز مخاطرات ایمنی و آتشسوزی نیز خواهد شد.
سلاحی از شهروندان تقاضا کرد برای افزایش ایمنی و جلوگیری از افزایش ناترازی انرژی مراکز مشکوک به استخراج رمزارز غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۷۱۳۲۲۶۳۳۸۸ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش دهند و ضمن ایفای مسئولیت های اجتماعی از پاداش های ارزنده ای بهره مند شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز افزود: بر اساس دستورالعمل شرکت توانیر، به ازای هر یک دستگاه ماینر پاداشی معادل یک میلیون تومان به گزارش دهندگان مراکز استخراج رمزارز غیرمجاز پرداخت می شود و سقف این پاداش ها دویست میلیون تومان تعیین شده است.
به گفته این مقام مسئول، شرکت توزیع نیروی برق شیراز در سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان پاداش بابت همکاری شهروندان در گزارش مراکز رمزارز غیرمجاز پرداخت کرد و سال ۱۴۰۴ نیز بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان تابه حال پاداش پرداخت شده است.