» حوادث » ۱۹ میلیارد کالای قاچاق از خودروهای شوتی کشف شد
حوادث
کد خبر:24666 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۱۹

۱۹ میلیارد کالای قاچاق از خودروهای شوتی کشف شد

پرتو جنوب ۰

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس از توقیف ۴ دستگاه خودرو حامل انواع کالای قاچاق به ارزش ۱۹ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال در شهرستان فیروزآباد خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سردار “یوسف ملک‌زاده” در گفت‌وگو با خبرگزاری پلیس، بیان کرد: در ادامه روند مبارزه همه جانبه با معضل قاچاق کالا و ارز، روز گذشته مأموران پلیس آگاهی فیروزآباد هنگام کنترل خودروهای عبوری در سطح محورهای مواصلاتی به ۴ دستگاه خودرو شوتی مشکوک و دستور ایست دادند که رانندگان بدون توجه اقدام به فرار کردند.
وی افزود: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز ماموران انتظامی موفق شدند با اقدامات فنی و تخصصی هر ۴ خودرو شوتی (ال۹۰، پژو پارس، سمند و وانت پراید) را توقیف و رانندگان را نیز دستگیر کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در بازرسی از این خودروها ۱۰دستگاه تلویزیون، یک دستگاه یخچال، یک هزار و ۸ کیلوگرم گردو، ۱۱ دستگاه سرخ کن، ۱۵ عدد جاروبرقی، ۱۹۸ عدد شارژر گوشی، یک عدد کاپوت، ۸ عدد چراغ خودرو، ۱۶۰ عدد هدفون، ۱۸عدد پایه نوری، ۷۵ عدد ساعت مچی و یک عدد اسپیکر کشف شد.
سردار “ملک‌زاده” با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۱۹ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال برآورد کردند، عنوان داشت: رانندگان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
این مقام ارشد انتظامی گفت: پلیس به منظور اجرای وظایف خود و مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تمام توان با قاچاقچیان مقابله می‌کند و شهروندان نیز می‌توانند از طریق تلفن ۱۱۰ هرگونه اطلاعات خود در این خصوص را به پلیس گزارش کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×