» آرشیو » موانع و مشکلات طرح های عمرانی بخش آب در سطح استان فارس بررسی شد
آرشیو - اجتماعی
کد خبر:20681 | ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۷:۰۸

موانع و مشکلات طرح های عمرانی بخش آب در سطح استان فارس بررسی شد

پرتو جنوب

نشستی در راستای هم اندیشی و بررسی موانع و مشکلات طرح های عمرانی بخش آب در سطح استان فارس با حضور عوامل طرح ها شامل مدیران عامل و پرسنل کلیدی این طرح ها برگزار شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای فارس، ارکان اجرایی پروژه های آب منطقه ای شامل کارفرما، مشاورین، پیمانکاران و تولیدکنندگان تجهیزات در نشستی صمیمی مشکلات و موانع موجود را مورد واکاوی قرار دادند.
نشستی به منظور پیشبرد هر چه بهتر پروژه های شرکت آب منطقه ای با حضور مدیرعامل، معاونین شرکت آب منطقه ای و‌ نمایندگان مجری طرح ها و مدیران عامل به همراه کارشناسان شرکت های مشاور، شرکت های پیمانکاری و نیز تولید کنندگان تجهیزات مورد نیاز پروژه ها در محل سالن شهید حسن ترکمان آب منطقه ای برگزار شد.


در این نشست ابتدا سیاوش بدری مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای ضمن خوش آمدگویی به مدعویین حاضر در نشست، خلاصه ای از سیمای آب فارس ارایه داده منابع آب موجود استان با کل کشور و نیز منابع آب تجدیدپذیر با سنوات گذشته و میانگین بلند مدت را مقایسه کرده گفت: در حال حاضر مدیریت در حوزه مصرف اهمیت بسزایی پیدا کرده است.
رییس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای فارس در ادامه با اشاره به عملکرد شرکت آب منطقه ای در دولت سیزدهم افزود با فعالیت جهادی و شبانه روزی همکاران، تعداد ۳۰ پروژه سازه ای از جمله سد هایقر واقع در شهرستان فیروزآباد به مرحله آبگیری رسیده و تا آخر سال به صورت رسمی افتتاح می شود و ۶۶ پروژه غیرسازه ای یا پیشرفت فیزیکی قابل قبول در حال انجام است.

بیشتر بخوانید:

 استفاده از ظرفیت های دانش بنیان و هوش مصنوعی در راه اندازی رصدخانه آب فارس

ایشان همچنین افزود: تامین آب شرب پایدار نقاط جمعیتی و نیز بخش صنعت به منظور رفع مشکل اشتغال از اهداف شرکت آب منطقه ای می باشد.
بدری افزود: منابع آب فارس با مجموع منابع آب ۱۶ استان برابری می کند همین موضوع سبب می شود تلاش بیشتری در جهت مدیریت بهتر منابع آب صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای در ادامه رهنمودهایی در راستای شرح وظایف مشاورین و پیمانکاران ارائه داد و گفت ایمنی و بهداشت حرفه ای الزامات HSE در ساخت و سازها و پروژه های عمرانی بسیار با اهمیت است و در سالهای اخیر متخصصان دریافته اند که پیشرفت و توسعه، زمانی در پروژه های عمرانی ارزشمند است که مخاطرات بهداشت، ایمنی و محیط زیست را به همراه نداشته باشد.
سیاوش بدری در خصوص توجه به QC یا کنترل کیفیت و همچنین مدیریت پروژه تاکید کرده بالا بردن سواد سازه ای کارشناسان مشغول در پروژه های آب منطقه ای را نقطه قوتی دانست که برای پیشبرد هر چه با کیفیت تر کار نیاز است و توصیه می شود هر از چندی آزمونی برگزار شود تا کارشناسان لزوم به روز بودن دانش خود را ضروری بدانند.
در ادامه جلسه سید عبدالرضا شهابی معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای، محمد رحیمی مدیر طرح های توسعه منابع آب و علی احمدی سرپرست مدیریت قراردادها توضیحاتی را به مشاورین و پیمانکاران ارائه دادند.

علی احمدی سرپرست قراردادها در بیاناتی نحوه برگزاری مناقصات را یادآوری کرد و از حاضرین درخواست کرد چارچوپ قانونی را رعایت کنند .

دو ساعت پایانی نشست به پرسش و پاسخ اختصاص داشت و نمایندگان شرکت ها از این فضا برای بیان مشکلات و موانع پیش رو و درخواست حل و فصل آنها نهایت بهره را برده و نقطه نظرات خود را ارائه دادند.
در پایان سیاوش بدری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای به یک یک سوالات پاسخ داده و به معاونین و همکاران دستور داد پیشنهادات سازنده را برای بررسی بیشتر به منظور بهره برداری در جلسات تخصصی و کمیته های فنی شرکت مطرح نمایند.
لازم به ذکر است در طول دو ساله دولت سیزدهم، عملکرد جهادگونه شرکت آب منطقه ای فارس مورد توجه دستگاه های ارزیابی کننده قرار گرفته به گونه ای که سال اول، دستگاه برتر در اجرایی شدن مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به فارس و سال دوم به عنوان مدیرعامل تلاشگر و جهادی بین تمامی دستگاه های اجرایی استان شناخته شد و در جشنواره شهید رجایی حائز مقام برتر شده و لوح تقدیر دریافت کرد.

Print Friendly, PDF & Email
  • ×