» سیاسی » انتخاب سرلیست زاگرس نشینان امیدآفرین فارس به عنوان اولین استاندار کشور در دولت چهاردهم
سیاسی
کد خبر:32144 | ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۵۷

انتخاب سرلیست زاگرس نشینان امیدآفرین فارس به عنوان اولین استاندار کشور در دولت چهاردهم

پرتو جنوب 0

دارا کیانی سخنگوی زاگرس نشینان امید آفرین فارس با اشاره به جایگاه و ظرفیت نخبگانی جامعه بزرگ زاگرس نشین گفت: انتخاب یدالله رحمانی سرلیست زاگرس نشینان امید آفرین فارس به عنوان استاندار کهگیلویه و بویر احمد در دولت چهاردهم گواهی بر وجود پتانسیل های عظیمی از منابع انسانی و ظرفیت بزرگی از استعدادهای ناب، مدیران و کارشناسان خبره از فرزندان زاگرس در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است که می توانند سکان بخش های مختلف کشور و استان را به عهده گیرند.

به گزارش پرتو جنوب، وی انتخاب حمید ظهرابی دیگر عضو لیست زاگرس نشینان امید آفرین فارس در مسند معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور را نمونه دیگری از پتانسیل جامعه زاگرس نشین دانست و ابراز امیدواری کرد دولت چهاردهم از ظرفیت منابع انسانی زاگرس نشینان استفاده بیشتری نماید زیرا مسئولیت پذیری واعتماد به نفس، سختکوشی، مردم داری و شجاعت که از ویژگی های مدیران موفق است در خون مردان و زنان زاگرس نشین نهفته است.

وی افزود: شايد دولت چهاردهم اولين دولت پس از انقلاب باشد كه بخوبي از خيل پتانسيهاي نهفته در جامعه بزرگ زاگرس نشینان آگاهي يافته و از فرزاندان این خطه در مناصب مختلف استفاده كرده است. ستار هاشمي وزير  ارتباطات، ضيا هاشمي معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور و  سيد كامل تقوی نژاد دبیر هیات دولت، نمونه بارزی از مدیران موفق و نخبگان زاگرس نشین هستند که در دولت چهاردهم مشغول فعالیت هستند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×