ضرورت ارتقای سواد تغذیهای جامعه
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تأکید کرد
ضرورت ارتقای سواد تغذیهای جامعه
به گزارش پایگاه خبری پرتو جنوب؛سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تنظیم الگوی غذایی سالم و مصرف صحیح روغنها و چربیها در افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیر، افزایش سطح آگاهی و ارتقای سواد تغذیهای جامعه را ضروری دانست.
اورنگ ایلامی امروز، ۵ آذرماه در نشست هماهنگی اجرای پویش ملی «تغذیه سالم» در سال جاری با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیهای مردم جامعه، افزود: در سال جاری همچون سالهای گذشته، این پویش با هدف اطلاعرسانی و اصلاح باورهای نادرست برگزار میشود.
وی با تأکید بر نقش رژیم غذایی در بروز چاقی، بویژه مصرف بیش از اندازه چربیهای حیوانی و گیاهی، این پدیده را عامل خطر بسیاری از بیماریهای غیرواگیر دانست.
ایلامی هدف از اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری را کاهش میزان کل دریافت چربی رژیم و کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربیهای ترانس با جایگزینی با چربی اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگومیر ناشی از مصرف بالای کلسترول میشود.
وی با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربیها و روغنها در رژیم غذایی، افزود: مطالعات نشان داده است حتی کاهش اندک میزان چربی مصرفی میتواند منجر به کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی و عروق کرونر قلب شود.
لازم به ذکر است این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به منظور برنامهریزی و هماهنگی اجرای پویش امسال برگزار شد.