دستگیری شرور سابقهدار در کازرون
فرمانده انتظامی کازرون گفت: شرور سابقهدار و تحت تعقیب در بوشهر دستگیر و روانه دادسرا شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “بیژن بارسالاری” اظهار داشت: با توجه به ارسال یک پرونده قضایی از دادسرا در خصوص دستگیری متهم به هویت معلوم با سوابق متعدد از جمله شرارت و سرقت مسلحانه در منطقه جره و بالاده، بررسی موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی با تحقیقات صورت گرفته و اقدامات فنی مطلع شدند متهم در استان بوشهر خود را مخفی کرده است.
سرهگ “بارسالاری” تصریح کرد: ماموران انتظامی کازرون با هماهنگی قضایی به بوشهر اعزام و با همکاری ماموران کلانتری “جلالی” آن شهرستان متهم را دستگیر کردند.
بیشتر بخوانید:
دستگیری سارق حین سرقت در کازرون
فرمانده انتظامی کازرون گفت: این مجرم تحت تعقیب که دارای سوابق متعدد شرارت، سرقت مسلحانه و ایجاد ناامنی در بخش جره و بالاده بود، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
این مقام انتظامی گفت: بر هم زدن امنیت عمومی شهروندان خط قرمز پلیس بوده و کارکنان انتظامی در برخورد با عوامل ناامنی و اراذل و اوباش مصمم هستد و اجازه جولان به این افراد را نخواهند داد.