ثبت اختراع مارمالاد پروبیوتیک بدون شکر توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد کازرون
اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، مارمالاد پروبیوتیک بدون شکر حاوی گیاهان دارویی توسط را اختراع و به ثبت رساندند.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی واحد کازرون، اختراعی نوآورانه با عنوان مارمالاد پروبیوتیک حاوی گیاهان دارویی و بدون شکر در سال ۱۴۰۳ با همکاری مشترک اعضای هیئت علمی و دانشجویان این واحد دانشگاهی در اداره کل مالکیتهای معنوی به شماره ۱۱۲۴۱۲ ثبت گردید.
این اختراع حاصل تلاش مشترک دکتر محمدحسین مرحمتیزاده (رئیس دانشکده دامپزشکی)، دکتر مریم قاسمی (معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه) و مریم رأفت (دانشجوی رشته مامایی) است که با تکیه بر دانش علمی و رویکرد سلامتمحور، موفق به طراحی و ثبت این محصول فراسودمند شدند.
مارمالاد ثبت شده، بدون استفاده از شکر و قندهای مصنوعی تولید شده و با بهرهگیری از ترکیبات پروبیوتیکی و عصاره گیاهان دارویی، میتواند به تقویت سطح انرژی بدن، ارتقای سلامت عمومی و تأمین ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن کمک کند.
این دستاورد علمی، گامی مهم در مسیر توسعه فناوریهای نوین غذایی، ترویج سبک زندگی سالم و ارتقای سطح سلامت جامعه محسوب میشود و نشانگر ظرفیتهای بالای پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون است.