» سیاسی » رئیس‌جمهور و همراهان به مقام شهادت رسیدند
سیاسی
کد خبر:45535 | ۲ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰

رئیس‌جمهور و همراهان به مقام شهادت رسیدند

پرتو جنوب ۰

براساس آخرین اخبار، رئیس‌جمهور و همراهان وی همگی به مقام شهادت رسیدند.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از گوی خبر، این سانحه هوایی در عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، زمانی که بالگرد رئیس‌جمهور در حال بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت تبریز بود، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی اتفاق افتاد.

در این حادثه تلخ، علاوه بر آیت‌الله رئیسی، حجت‌الاسلام آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور، و سرهنگ‌های خلبان سید طاهر مصطفوی و محسن دریانوش، به همراه سرگرد فنی بهروز قدیمی نیز حضور داشتند که همگی به شهادت رسیدند.

تیم‌های امدادی و جست‌وجو بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند، اما شرایط سخت آب و هوایی و منطقه کوهستانی عملیات را پیچیده‌تر کرد. این سانحه موجب شوک و اندوه فراوان در کشور شد و در پی آن، پیام‌های تسلیت زیادی از مقامات و مردم به مناسبت این فاجعه ابراز شد.

این حادثه در حالی رخ داد که رئیس‌جمهور و همراهانش در حال انجام ماموریت‌های دولتی بودند و هیچ‌کدام از سرنشینان بالگرد زنده نماندند.

صدیقه عباسی نیک / خبرنگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×