چاقوی برادر به سینه برادر فرو رفت
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: مردی که به دلیل اختلاف خانوادگی، برادر ۳۹ سالهاش را به قتل رسانده بود، تسلیم قانون شد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “محمد رضایی” در گفتوگو با خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر اظهار کرد: شب گذشته در پی اعلام به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری منجر به جرح در یکی از روستاهای شهرستان فسا، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد دو برادر به علت اختلاف خانوادگی با یکدیگر درگیر شدهاند و برادر ۴۲ ساله با چاقو، برادر ۳۹ ساله خود را مجروح کرده و به قتل رسانده است.
بیشتر بخوانید:
داماد عصبانی، همسر و مادرزن خود را به قتل رساند
جانشین فرمانده انتظامی فسا با اشاره به فرار متهم از صحنه، افزود: کارآگاهان پلیس از ساعات اولیه قتل، ضمن ردگیریهای تخصصی، تحقیقات خود را جهت دستگیری قاتل آغاز کردند.
سرهنگ “رضائی” با اشاره به اینکه با رایزنی با ریش سفیدان و معتمدین روستا، متهم عرصه را بر خود تنگ دیده و تسلیم قانون شد، تصریح کرد: قاتل برای سیر مراحل قانونی، روانه دادسرا شد.