برق رسانی به روستاهای فاقد برق شهرستان فراشبند، همزمان با سفر مجری برق روستایی توانیر به استان فارس
با حضور مهندس مجید برنگی مجری طرح برق روستایی شرکت توانیر، مدیرعامل و جمعی از مسئولین محلی و شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، پروژه برق رسانی به ۲ روستای بدون برق “شیخ ابوعلی” احمدآباد و”عبدالحسین مرادپور” مناطق دهرم و دژگاه شهرستان فراشبند انجام و ۱۷ خانوار روستایی از نعمت برق برخوردار شدند.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس؛ مجری طرح برق روستایی شرکت توانیر و هیات همراه در ادامه سفر به استان فارس از طرح های اجراشده، بهسازی ها و رفع افت ولتاژ و پایداری شبکه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در شهرستانهای فیروزآباد و جهرم نیز بازدیدکرد. برنگی در بخش دیگری از این سفر در نشستی با مدیرعامل و مسئولان شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با تقدیر از فعالیتهای انجام شده این شرکت در زمینه برق روستایی، بر لزوم توسعه خدمات برق رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته تاکید کرد. وی با بیان اینکه توسعه برقرسانی به روستاها به عنوان یک ضرورت دنبال می شود، اظهار داشت: برقرسانی به روستاها، به ویژه در مناطقی که از نعمت برق محروم هستند، یک اقدام مهم و حیاتی است که به بهبود کیفیت زندگی مردم این مناطق و توسعه عدالت اجتماعی کمک می کند.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با بیان اینکه این شرکت در زمینه برقرسانی به روستاهای بدون برق فارس تاکنون اقدامات خوب و موثری برداشته است گفت: به همت تلاشگران عرصه برق استان و با اجرای تفاهم نامه توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی تحول خوبی در بهسازی شبکه برق روستایی استان صورت گرفته که ضمن توسعه خدماترسانی، افزایش رضایتمندی جمعیت روستایی را فراهم کرده است.
حمیدرضا جلایر، بر برق رسانی به روستاها و توسعه و بهسازی شبکه برق این مناطق تاکید کرد و افزود: توجه و بهبود زیرساختهای شبکه برق روستایی، یکی از واجبات خدمات رسانی به اهالی استان بوده و شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز تحقق این مهم را جزو اولویتهای اصلی خود قرار داده است.
در ادامه این نشست عزیزی، معاون مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز گزارشی از عملکرد این شرکت در زمینه اجرای تفاهم نامه طرح توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی سال ۱۴۰۳ در استان فارس ارائه نمود.
با اجرای این تفاهم نامه احداث، بهسازی و مقاوم سازی داخل ۲۸۵ روستا و همچنین ۲۰ فیدر زیر ساخت روستایی با حجم مجموع ۱۲۸ کیلومتر شبکه های توزیع و ۶۲ دستگاه پست هوایی با اعتبار بالغ بر ۲۳۰۲ میلیارد ریال انجام گردیده است.