کلاهبرداری ۵۷ میلیاردی با شگرد فروش بذر تقلبی
فرمانده انتظامی مرودشت از دستگیری عاملان کلاهبرداری ۵۷ میلیارد ریالی فروش بذر تقلبی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “علیرضا نوشاد” در گفتوگو با خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر بیان کرد: به دنبال طرح شکایتی از سوی چند شهروند در رابطه با فروش بذر گوجه فرنگی، هندوانه و خربزه با لیبلهای شرکت های خارجی تقلبی، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه مشخص شد شکات ۵۷ میلیارد ریال بذر تقلبی خریداری کردهاند، افزود: بلافاصله با انجام اقدامات پلیسی، ۲ نفر متهم اصلی و ۴ نفر از همدستان آنان که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ بذرهای تقلبی میکردند شناسایی و با هماهنگی قضایی، آنان را دستگیر کردند.
بیشتر بخوانید:
وامهای فوری آنلاین؛ دام کلاهبرداران سایبری برای شهروندان
فرمانده انتظامی مرودشت با اشاره به توجه شهروندان به این نوع از فروش بذر در فضای مجازی، از عموم مردم درخواست کرد در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.