کشف ۵ دستگاه استخراج ارز دیجیتال با برق خانگی
فرمانده انتظامی شهرستان فسا از کشف ۵ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در منزل مسکونی خبر داد که از برق خانگی استفاده میکرد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “فرهاد آراوند” در گفتوگو با خبرگزاری پلیس در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی گزارش مردمی مبنی بر استفاده غیرمجاز از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال در منزلی مسکونی توسط فردی سودجو، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری ۱۲ معلم قرار گرفت.
وی افزود: در بازرسی از محل توسط افسران پلیس و با حضور مامورین اداره برق، ۵ دستگاه ماینر و تجهیزات جانبی به ارزش ۵ میلیارد ریال کشف شد.
بیشتر بخوانید:
کشف ۹۰ دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در کوار
این مقام انتظامی با بیان اینکه یک نفر در این رابطه با پرونده متشکله روانه مرجع قضایی شد، تصریح کرد: به جهت جلوگیری از استفاده غیر قانونی از برق یارانه ای، شهروندان می توانند گزارش هرگونه تخلف و بهره برداری از ماینر را به شماره تلفن ۱۱۰ پلیس گزارش دهند.