» اجتماعی » گذرنامه‌های زیارتی نیاز به تمدید ندارند
اجتماعی
کد خبر:47976 | ۱۷ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۳۴

گذرنامه‌های زیارتی نیاز به تمدید ندارند

پرتو جنوب ۰

سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از ایسنا، سردار منتظرالمهدی در این خصوص گفت: ادارات صدور گذرنامه در سراسر کشور آماده خدمت رسانی و صدور گذرنامه در کمترین زمان ممکن می‌باشند.

وی افزود: گذرنامه‌های زیارتی نیز مانند سال گذشته با نازل ترین قیمت در اختیار متقاضیان قرار می گیرند. کسانی که سالهای گذشته گذر زیارتی گرفته اند نیاز به تمدید نمیباشد و کماکان گذرنامه آنان معتبر می‌باشد.

سخنگوی فراجا بیان کرد: متقاضیان می توانند از هم اکنون از طریق برنامه کاربردی( اپلیکیشن) “پلیس من” به صورت غیرحضوری درخواست خود را ثبت و گذرنامه خود را درب منزل تحویل بگیرند. دفاتر صدور گذرنامه در سراسر کشور نیز به صورت حضوری پذیرا و پاسخگوی عزیزان می باشند.

سردار منتظرالمهدی در پایان گفت: ساز و کارهای لازم در پایانه های مرزی برای تردد آسان انجام و جلسات هماهنگی با طرف عراقی نیز صورت گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×