» حوادث » کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ارسال پیامک و لینک جعلی در کازرون
حوادث
کد خبر:51702 | ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۵۶

کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ارسال پیامک و لینک جعلی در کازرون

پرتو جنوب ۰

فرمانده انتظامی کازرون از شناسایی فردی که از طریق ارسال پیامک و لینک جعلی اقدام به برداشت غیرمجاز ۲ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “حمیدرضا مصطفایی” در تشریح این خبر بیان داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا شهرستان کازرون مبنی بر برداشت ۲ میلیارد ریال با استفاده از لینک جعلی از حساب بانکی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه کارشناسان پلیس فتا مشخص شد ابتدا پیامک جعلی از شماره‌های شخصی به تلفن شاکی پیامک شده که بلافاصله پس از کلیک بر روی لینک و نصب بد افزار، اطلاعات حساب وی توسط افرادی سودجو به سرقت رفته و طی تراکنش های متعدد، پول موردنظر از حساب برداشت شده است.

بیشتر بخوانید:

 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی به بهانه ثبت نام و فروش خودرو

این مقام انتظامی تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی اظهارات مالباخته و انجام اقدامات فنی، متهم را در این زمینه شناسایی و با هماهنگی قضایی نسبت به استرداد وجه برداشت شده اقدام کردند.

سرهنگ مصطفایی از شهروندان درخواست کرد از ورود به لینک‌های مخرب ارسالی از سرشماره شخصی خودداری نمایند و هرگز در فضای مجازی به افراد اعتماد نکنند. همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل در فضای مجازی آن را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir (بخش فوریت های پلیسی) و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰  اطلاع رسانی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×