» شهرستان » اولین همایش تخصصی نهج‌البلاغه در فارس برگزار می‌شود
شهرستان
کد خبر:54533 | ۲۹ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۷

اولین همایش تخصصی نهج‌البلاغه در فارس برگزار می‌شود

پرتو جنوب ۰

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: اولین همایش تخصصی نهج‌البلاغه به میزبانی فرماندهی انتظامی استان در آذر ماه سال جاری در استان و با همکاری همه دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برگزار خواهد شد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ حجت‌الاسلام و المسلمین “حسن محمدی” در این رابطه اظهار داشت: اولین همایش تخصصی نهج‌البلاغه به میزبانی فرماندهی انتظامی استان فارس در  آذر ماه سال جاری در استان و با همکاری همه دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور اقدام به برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج‌البلاغه در رده‌های انتظامی کشور کرده است، افزود: فراخوان جمع‌آوری آثار برای عموم مردم اعلام شده و شرکت برای عموم مردم آزاد است.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس با اشاره به محورهای این همایش، بیان کرد: جایگاه نهج‌البلاغه در آموزه‌های اسلامی و سیره بزرگان و شهدا، آثار و کارکردهای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه بر ارتقای فرهنگ ‌سازمانی فراجا، الگوی مدیریت و فرماندهی پلیس تراز انقلاب اسلامی در نهج‌البلاغه، آثار و کارکردهای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در استحکام درونی و آسیب‌زدایی فراجا، آثار و کارکردهای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه بر اقناع‌سازی و تعامل اجتماعی پلیس با مردم، آثار و کارکردهای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه بر ارتقای بصیرت دینی و انقلابی، الزامات و راهکارهای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در مجموعه انتظامی، الگوی رفتاری پلیس با مردم در نهج‌البلاغه، مؤلفه‌ها و شاخص‌های پلیس تراز انقلاب اسلامی در نهج‌البلاغه و رهیافت‌های تأمین امنیت جامعه در پرتو آموزه‌های نهج‌البلاغه از محورهای این فراخوان است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی تصریح کرد: پژوهشگران، استادان، دانشجویان، هنرمندان و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در ۵ رشته فیلم کوتاه، مقاله‌نویسی، شعر، سرود و نقاشی به دبیرخانه همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه در ستاد فرماندهی انتظامی استان ارسال کنند.

وی با اشاره به نحوه شرکت در این همایش، افزود: در بخش مقاله‌نویسی، مقاله باید در قالب استاندارد بوده و در بخش فیلم کوتاه باید فیلم به‌صورت افقی و حداکثر مدت‌زمان آن سه دقیقه باشد.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: در بخش نقاشی، آثار با هر تکنیک و در ابعاد a3 و در بخش شعر در قالب‌های کلاسیک، نو و با محتوای موضوعات فراخوان همخوانی داشته باشد و در بخش سرود هم آثار حداکثر چهار دقیقه و تولیدی باشد.

وی یادآور شد: تمام پژوهشگران، استادان، دانشجویان و هنرمندان می‌توانند آثار خود را به شماره ۰۹۱۷۷۱۶۱۶۱۹ در پیام‌رسان ایتا و یا به عقیدتی سیاسی رده‌ها در فرماندهی انتظامی استان و شهرستان‌ها تحویل دهند.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس افزود: آخرین ‌مهلت فراخوان جمع‌آوری آثار فرهنگی، ادبی و هنری نخستین همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه پانزدهم آبان ماه سال جاری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×