» فارس » قطع گاز ۷۹۷ باغ‌ویلا و سکونتگاه غیردائم در استان فارس
فارس
کد خبر:58565 | ۴ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۱۴

قطع گاز ۷۹۷ باغ‌ویلا و سکونتگاه غیردائم در استان فارس

پرتو جنوب ۰

محمدرضا زارعیان، مدیرعامل شرکت گاز استان فارس، از قطع جریان گاز ۷۹۷ باغ‌ویلا و سکونتگاه غیردائم در سطح استان خبر داد و گفت: این مراکز به دلیل نداشتن سکونت دائم و استفاده فصلی، در چارچوب طرح پایش، کنترل و نظارت بر مصرف بهینه گاز طبیعی و با هدف حفظ پایداری شبکه در فصل سرد سال، مشمول قطع گاز شده‌اند.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط‌عمومی شرکت گاز استان فارس؛ وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر مصرف گاز در روزهای سرد، افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، بیش از ۶۲۴۷ مورد بازرسی از ادارات دولتی، مراکز عمومی، گرمابه‌ها، استخرهای عمومی و باغ‌ویلاها در استان فارس انجام شده که در نتیجه آن، برای ۵۶۸ مورد اخطار صادر و در ۷۹۷ مورد نیز قطع جریان گاز اعمال شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان فارس تصریح کرد: تنظیم دمای رفاه در ادارات و اماکن عمومی، رعایت الگوی مصرف و پرهیز از استفاده غیرضروری از گاز در اماکن فاقد سکونت دائم، نقش مهمی در تأمین پایدار گاز مشترکان خانگی دارد.
زارعیان با قدردانی از همراهی مردم استان فارس، تأکید کرد: تداوم پایداری شبکه گاز در فصل زمستان، نیازمند همکاری جدی همه مشترکان، به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی و دارندگان باغ‌ویلاهاست و شرکت گاز استان فارس با هرگونه مصرف خارج از ضوابط و مقررات، مطابق قانون برخورد خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×