» سیاسی » حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ پایگاه هوایی رامات دیوید هدف قرار گرفت
سیاسی
کد خبر:61160 | ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۱۰

حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ پایگاه هوایی رامات دیوید هدف قرار گرفت

پرتو جنوب 0

به گزارش پرتو جنوب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت، شمال سرزمین‌های اشغالی آماج حملات موشکی ایران قرار گرفت.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر اعلام کرده بود که آتش‌بس در یک جبهه به معنای آتش‌بس در تمام جبهه‌هاست و حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و بویژه به ضاحیه بیروت را عبور از خط قرمز خود می‌داند.

در پی اعلام پاسخ موشکی ایران و به صدا در آمدن آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی، فرماندهی قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده‌تر و پشیمان کننده رو‌به‌رو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: رژیم متجاوز صهیونیستی با نقض مکرر آتش‌بس، شرارت‌های خود علیه مردم مظلوم لبنان با چراغ سبز و حمایت آمریکای جنایتکار و سکوت مجامع بین‌المللی را روز به روز افزایش داده و با استفاده از سلاح‌های ممنوعه از جمله بمب‌های فسفری مرتکب جنایات جنگی می‌گردد. قبلا اخطار داده بودیم در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی مورد هجوم قرار می‌دهیم.

سپاه: عملیات امشب یک اعلام اخطار بود

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به جنایت گسترده رژیم غاصب صهیونی در جنوب لبنان و کشتار و آواره کردن گسترده مردم مظلوم مناطق صور و نبطیه و سایر نقاط از جمله ضاحیه بیروت پایگاه هوایی رامات دیوید، مبدا این تجاوز‌ها هدف موشک‌های بالستیک نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت.

سپاه پاسداران در ادامه بیانیه خود تاکید کرده است: پذیرش آتش‌بس توسط ما در ۱۹ فروردین ماه مشروط به توقف آتش در تمام جبهه‌ها بود؛ لکن مثل همیشه آمریکا و رژیم صهیونی به تعهد خود پایبند نبودند، هم تجاوزات و جنایات را در لبنان ادامه دادند و هم با تعرض مکرر به سواحل و شناور‌های ایرانی در تنگه هرمز، دریای عمان و اقیانوس هند آتش‌بس را نقض کردند. عملیات امشب یک اعلام اخطار بود و در صورت تکرار تجاوزات پاسخ‌ها گسترده‌تر خواهد بود و تمام اهداف آمریکایی ـ صهیونیستی را در منطقه در بر خواهد گرفت.

فرمانده هوافضای سپاه: الوعده وفا!

دقایقی پس از آغاز حمله موشکی ایران به شمال سرزمین‌های اشغالی، عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان تصویری از پرچم ایران و لبنان را در صفحه شخصی خود در فضای مجازی منتشر کرد.

سیدمجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه هم در فضای مجازی با عبارت “الوعده وفا” به این حمله واکنش نشان داد. فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین با انتشار یک پیام ویدئویی از حضور مردم مبعوث شده در طول ۱۰۰ شب در میدان قدردانی کرد.

محسن‌ رضایی، فرمانده پیشین سپاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: امشب متجاوزان پاسخ خود  را دریافت کردند.هر اقدام جدید پاسخ کوبنده‌تر و هزینه‌هایی سنگین‌تر دارد.

ترامپ: همین تعداد موشک بس است!

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پس از پاسخ موشکی ایران به نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، گفت: توصیه‌ام به ایران این است که موشک‌هایتان را شلیک کردید و این کافی است. به میز مذاکره برگردید و توافق کنید!

ترامپ همچنین در گفتگو با فاکس‌نیوز مدعی شد که حملات امروز اسرائیل به بیروت با آمریکا هماهنگ نشده بود و من از این بابت خوشحال نیستم!

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: اگر نتانیاهو به حملات ایران پاسخ دهد، حملات ایران ادامه خواهد یافت و من نمی‌خواهم این موضوع توافق را به هم بزند. ما به دستیابی به توافق نهایی با ایران بسیار نزدیک هستیم و من نمی‌خواهم اوضاع به دلیل اتفاقات فعلی خراب شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×