انهدام باند سارقین و کشف ۱۰ میلیارد اموال مسروقه
فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: ماموران انتظامی با انهدام باند سارقین، ۱۰ میلیارد ریال اموال مسروقه کشف کردند.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “لطف الله محمدی” در گفت و گو با خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام گزارشی مبنی بر تردد مشکوک به منزل مسکونی در یکی از محلات شهر، بررسی موضوع در دستور کار ماموران کلانتری ۱۲ معلم قرار گرفت.
وی ادامه داد: در بازرسی از منزل مورد نظر تعداد زیادی اقلام مسروقه از جمله پیکور، سنگ فرز، دریل، موتور و پمپ کولر، دوچرخه، موتورسیکلت و… کشف شد.
این مقام انتظامی به دستگیری دو مالخر اقلام مسروقه اشاره کرد و افزود: در این خصوص ۵ سارق نیز شناسایی و در چند عملیات مختلف دستگیر شدند.
بیشتر بخوانید:
متلاشی شدن باند ۶ نفره سارق و مالخران
سرهنگ محمدی با بیان اینکه ارزش اقلام مکشوفه حدود ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: تا کنون ۳۵ فقره سرقت اماکن خصوصی، ساختمان نیمه کاره و سرقت از معابر کشف و تحقیقات پلیس برای کشف سرقت های احتمالی دیگر ادامه دارد.