برگزاری نشست بیشاپور شناسی توسط دانشگاه آزاد کازرون
به مناسبت گرامیداشت هفته میراث فرهنگی، نشست تخصصی “بیشاپورشناسی” با مشارکت پایگاه میراث جهانی بیشاپور و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در محل این پایگاه تاریخی برگزار شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی واحد کازرون؛ در ابتدای این نشست، محمودی رئیس پایگاه جهانی بیشاپور، و پیربنیه معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ضمن خوشآمدگویی به حاضران، بر اهمیت تعامل و همکاریهای علمی و پژوهشی میان دانشگاه و پایگاه میراث جهانی تأکید کردند.
در ادامه، دکتر فرنگیس درویشی، استادیار گروه باستانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، و دکتر سهیلا درویشی، استادیار همین دانشگاه، با ارائه سخنرانیهای تخصصی به بررسی ریشههای نام بیشاپور و کازرون، جایگاه تاریخی بیشاپور و روایتهایی از سرگذشت پسران شاپور پرداختند.