» اجتماعی » تهران چهارشنبه تعطیل شد
اجتماعی
کد خبر:49394 | ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۵

تهران چهارشنبه تعطیل شد

پرتو جنوب ۰

به گزارش پرتو جنوب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدصادق معتمدیان استاندار تهران از تعطیلی فعالیت کلیه دستگاههاى اجرایى، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در سراسر استان تهران در روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه خبر داد و افزود: پیرو درخواست وزارت نیرو در پی افزایش دما و ضرورت بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی در حوزه هاى مصرفى آب و برق و تصمیم کارگروه بهینه سازى انرژى استان تهران روز چهارشنبه ۱۵ مردادماه فعالیت کلیه دستگاههاى اجرایى، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در سراسر استان تهران تعطیل اعلام میگردد.

وی گفت: واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، و مراکز امدادى و درمانى تعطیل نخواهند بود.

معتمدیان با اشاره به فعالیت بانک‌ها بصورت کشیک در استان تهران افزود: شعب لازم بانک‌ها بصورت کشیک به منظور خدمت رسانی به عموم مردم عزیز دایر خواهند بود.

استاندار تهران در پایان از همراهی مردم استان در توجه به صرفه‌جویی قدردانی کرده و گفت: امیدواریم با همراهی مردم شاهد کاهش ناترازی‌های انرژی و مدیریت مصرف در حوزه هاى آب و برق باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×