» حوادث » دستگیری سارق کابل‌های برق با اعتراف به 50 فقره سرقت
حوادث
کد خبر:56777 | ۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۳۹

دستگیری سارق کابل‌های برق با اعتراف به 50 فقره سرقت

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي شیراز از شناسايي و دستگيري سارق کابل‌های برق و مخابرات با اعتراف به 50 فقره سرقت خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “اسماعیل زراعتیان” در گفت‌وگو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان شيراز، بررسی موضوع به صورت ويژه در دستور کار مأموران کلانتری “15 قصرالدشت” قرار گرفت.
وي تصریح کرد: پس از چند روز کار اطلاعاتي و انجام تحقیقات پليسي، ماموران موفق شدند سارق حرفه‌اي که با خودروی شخصی در کنار خیابان ایستاده بود را دستگیر كنند.
فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه در بازرسی از خودروی متهم، ابزار برش کابل برقی و مخابراتی، کابل‌های برش خورده، فیوز برق، برد کولر گازی، میل گرد و تعدادی آچار و ابزار آلات کشف شد، تصریح کرد: متهم پس از انتقال به یگان تجسس این فرماندهی در تحقیقات فنی و پلیسی به 50 فقره سرقت کابل برق و مخابرات اقرار كرد.

بیشتر بخوانید:

توقیف خودروی ۱۰۰ میلیاردی با پلاک جعلی در شیراز
اين مقام انتظامي با اشاره به اينكه متهم پس از سير مراحل قانوني، تحویل مراجع قضایی شد تصريح كرد: برای ایجاد امنیتی پایدار و مقابله با سارقان همکاری مردم با پلیس امری ضروري است و از شهروندان درخواست مي‌شود در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك موضوع را سريعاً از طريق تلفن 110 با پليس در ميان بگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×