دپو پوشاک 20 میلیاردی قاچاق در دامداری
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف پوشاک خارجی قاچاق به ارزش 20 میلیارد ریال در بازرسی از یک دامداری خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “احمدرضا خرم” در گفتوگو با خبرگزاری پليس، اظهار كرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات فني از دپو پوشاک قاچاق در يك گلهدانی واقع در اطراف يكي از محلههای شهرستان شیراز مطلع و بررسي موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وي افزود: ماموران ضمن هماهنگي با مرجع قضایي به محل مورد نظر اعزام و در بازرسي از آن دامداری موفق شدند 14 هزار و 790 ثوب پوشاک خارجی قاچاق را كشف کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با بيان اينكه كارشناسان ارزش اموال مكشوفه را 20 ميليارد ريال برآورد كردند، گفت: در این خصوص یک نفر دستگیر شد.
سرهنگ “خرم” با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمينه قاچاق، آن را از طریق تلفن 110 به پليس اعلام كنند.
