رئیس پلیس راهور فارس: معابر استان را برای رانندگان متخلف و هنجارشکن ناامن خواهیم کرد
رئیس پلیس راهور استان فارس از توقیف ۲۷۷ دستگاه خودرو و موتورسیکلت هنجارشکن و دارای تخلفات حادثهساز در شهرستان شیراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “کورش کریمی” در گفتوگو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: طرح برخورد با خودروهای هنجارشکن و دارای تغییر وضعیت و حادثهساز به منظور پیشگیری از وقوع تصادفات و ایجاد آرامش و امنیت شهروندان، طی ۲۴ ساعت گذشته در سطح شهرستان شیراز به مرحله اجراء درآمد.
وی تصریح کرد: در راستای این طرح، ماموران پلیس راهور موفق به توقیف ۲۷۷ دستگاه خودرو و موتورسیکلت دارای تخلفات حادثهساز از جمله انجام حرکات مارپیج مخاطرهآمیز، مخدوش نمودن پلاک، عدم داشتن مدارک و عدم استفاده از کلاه ایمنی، شدند.
سرهنگ کریمی تصریح کرد: امنیت ترافیکی معابر که از مطالبات به حق مردم و کلیه کاربران ترافیک میباشد، خط قرمز پلیس بوده و ما معابر استان فارس را برای رانندگان متخلف و هنجارشکن ناامن خواهیم کرد.