» حوادث » رد رشوه 6 عدد سکه تمام بهار آزادي توسط پلیس فارس
حوادث
کد خبر:45413 | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۸

رد رشوه 6 عدد سکه تمام بهار آزادي توسط پلیس فارس

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي استان فارس از رد رشوه 6 عدد سکه تمام بهار آزادي توسط فرمانده انتظامي شهرستان “اوز” خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سردار “عزیزاله ملکی” در گفت‌وگو با خبرگزاري پليس، اظهار داشت: ماموران انتظامي شهرستان اوز با انجام اقدامات فنی و پليسي، تعدادي موتورسيکلت قاچاق و فاقد مجوز قانوني را توقيف و روانه پارکينگ کردند.

فرمانده انتظامي استان فارس افزود: در اين راستا يک نفر با مراجعه به ستاد انتظامي شهرستان اوز، در ازاي رفع توقيف موتورسيکلت‌هاي قاچاق، پيشنهاد پرداخت 6 عدد سکه تمام بهار آزادي را به فرمانده انتظامي شهرستان اوز ارائه داد.

فرمانده انتظامي استان فارس گفت: اين فرمانده انتظامي صحيح العمل با هماهنگي مبادي نظارتي و قضایي، ضمن رد شوه و تنظيم صورتجلسه، متهم را به دادسرا معرفي کرد.

سردار “ملکی” با تقدير و تشکر از اقدام اين فرمانده انتظامي وظيفه شناس، افزود: با وجود ماموران و فرماندهان مؤمن و متعهد در سازمان انتظامي، مجرمان هيچ راهي براي فرار از دست قانون نخواهند داشت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×