» حوادث » فوت راکب موتورسيکلت و مصدوميت 9 نفر در يک تصادف
حوادث
کد خبر:31754 | ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۰

فوت راکب موتورسيکلت و مصدوميت 9 نفر در يک تصادف

پرتو جنوب 0

رئيس پليس راه شمال استان فارس از فوت يک نفر و مصدوميت 9 نفر ديگر در تصادف پرايد با خودرو سمند و 2 دستگاه موتور سيکلت خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “عبدالهاشم دهقاني” در گفت و گو با خبرگزاري پليس در تشريح جزئيات اين خبر، گفت: در پي اعلام مرکز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر وقوع تصادف در مسير جهرم به بخش سيمکان اين شهرستان، ماموران پليس راه در محل حاضر شدند.

وي افزود: ماموران پس از حضور در محل حادثه مشاهده کردند يک دستگاه خودرو پرايد با 4 سرنشين با يک دستگاه خودرو سواري سمند و 2 دستگاه موتورسيکلت که هر کدام يک ترک نشين داشته اند برخورد کرده است.

اين مقام انتظامي بيان کرد: در اين حادثه در مجموع 10 نفر مصدوم که راکب موتورسيکلت دوم به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و 9 نفر ديگر توسط اورژانس جهت مداوا به بيمارستان جهرم انتقال يافته اند.

سرهنگ” دهقاني” با بيان اينکه علت حادثه موکول به تحقيقات بيشتر مي باشد از مردم خواست: هنگام رانندگي به نکات ايمني توجه کرده و ضمن پرهيز از سرعت زياد از سبقت هاي غير مجاز پرهيز نمايند تا شاهد وقوع چنين تصادفات دلخراشي نباشيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×